kuvat

kuvat

torstai 4. joulukuuta 2014

Fitness tukku

Moikka taas pitkästä aikaa! Jos tätä nyt edes kukaan lukee. Olen tässä katsellut http://www.fitnesstukku.fi sivustolta, että minkälaisia proteiinipatukoita siellä olisi ja onhan siellä vaikka minkälaisia mitä haluttaisi maistaa, mutta olen nuiden nettitilausten suhteen niin hemmetin arka  kun niissä on aina se maksutapa niin jotenkin outo tai vaikea ja sitten en ole ikinä varma, että tykkäänkö edes ko. tuotteesta joten siihen se sitten tyssääkin se minun tilaaminen yleensäkin. Jos joku teistä jos joku tänne edes eksyy tietää fitness tukun jutuista niin olisi ihan suotavaa, että kommentoisi tänne vaikkapa, että miten on tilaukset onnistunut, onko ollut hyviä tuotteita mitä on tilattu ja muuta sellaista.

Sitten muihin asioihin, olen nyt käynyt kuntosalilla 11kuukautta ja siinä ajassa olen laihtunut 28,8kg! Ihan hyvä suoritus minun omastakin mielestä. En ole todellakaan käyttänyt mitään lisäravinteita tai muita vastaavia eikä minulla ole ollut mitään kuntosaliohjelmaa eikä personal traineriä koska jos minulla olisi sellainen ollut olen melko varma ettei siitä olisi tullut mitään  muuta kuin riitaa ja se kuntoilu olisi tyssännyt heti alkuunsa.

Minun mielestäni kuntoilussa ja laihduttamisessa muutenkin ei tarvitse käyttää kuin omaa päätään ja pitää olla vähän itsekuria ettei sinne suuhun viskaa ihan mitä sattuu, voihan se tietenkin olla, että jollekkin ei vain tuloksia tule vaikka kuinka olisi kurinalainen ja muuta sellaista ja silloin tietenkin on apu tarpeen jos sellaista haluaa ja siinähän on vain sitten se oma elämänlaatu ja terveys tietenkin etusijalla eikä mikään hypetys niinkuin nykypäivinä on nähnyt, että tuohon kuntosali hommaan on vähän tullut sellaista.

Minulla oikeastaan ärsyttää vain sellaiset ihme jauheen napsiat ( sori vaan ) jotka kuntosaleilla muka niin polleana niitä sheikkereitään ravistelee ja on niin muka olevinaan parempia kuin kaikki muut, ei sillä etteikö niin  saisi tehdä se vain on minun oma ahdasmielisyyteni joka tässä nyt on etualalla hahhah.

Tässä nyt sitten pitää yrittää jaksaa vielä vähän aikaa siellä salilla säännöllisesti käydä niin olisi sitten ensi kesänä jos ei rantakunnossa niin ainakin normaalipainoinen. Tällä hetkellä siis käyn kuntosalilla kuusi kertaa viikossa ja sunnuntain olen pyhittänyt? Miten tuon nyt oikeen kirjoitetaan, mutta kuitenkin se on minun välipäiväni koska lauantaina viimeistään jo alkaa huomaamaan että lihakset on kipeenä ( minulla siis on niitä hahhah ).

See ya later alligator :D.

-jude-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti