kuvat

kuvat

tiistai 16. joulukuuta 2014

Edistystä?


En tiedä olenko edistyny sen kummemmin nyt, vähän painoa oli tullut takaisin tai sitten se kuntosalin vaaka oli näyttänyt koko ajan väärin, mutta kumminkin tuossa vasemmalla on nyt kuvaa mistä näkisi edes vähän muutosta edelliseen kuvaan minkä olen tänne itsestäni laittanut, vähän tuli taas yllätys yllätys tärähtänyt kuva kun ei saa tuota painavaa kameraa pidettyä kunnolla käsissä.

Oikeassa kuvassa on sitten ne eväät kahvikuppeja lukuunottamatta millä on tämä päivä tähän asti pitänyt pärjätä, niin ja kävin minä täällä rovaniemen pickinikissä juomassa kupin pepsi maxia kun niin jo kuntosalilla kuola valui kun ajattelinkin limsaa siinä sivussa sitten söin muutaman karkin, mutta kyllä sitä välillä pitää antaa itselleen luvan herkutellakkin vähän.

Eipä mulla tässä sen kummempaa asiaa ole kun ei minun elämässäni nyt niin ihmeitä tapahdu tällä hetkellä ja nyt kumminkin yritän alkaa vähän enemmän tänne kirjoittelemaan ettei ihan puolta vuotta menisi ettei tänne tule minkäänlaista tekstiä. Luulevat vielä että makaan jossain ojan pohjalla, mutta no hengissä ollaan :). Mikäpä sen pahan tappais ( no en mie oikeasti ole paha :D ).

-jude-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti