kuvat

kuvat

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

When you feel like your not good enough

I really don't think i'm good enough for anything because of a lot of things but i'm not going to start telling them in here because i just said to myself: enough for the self pity and start doing something about it!
I just have to start thinking of the positive sides of things myself too, i'm not saying it would be easy but everything that i've acheaved so far hasn't come easily either so i guess my point in this whole thing is that nothing in this life is easy. It brings me down some days but if i weren't feeling blue some days the other days i'm feeling good wouldn't feel anything either so life is all about ups and downs.


Mie todellakin luulen etten mie ole tarpeeksi hyvä mihinkään, mutta en nyt ala niitä tänne kertomaan koska juuri äsken minä sanoin itselleni: riittää jo se itsensä mollaaminen ja teet sille asialle jotakin!
Minun vaan pitää alkaa miettimään kaikkien asioiden valoisaa puolta itsekkin vaikka se onkin helpommin sanottu kuin tehty vaikka kaikki mitä mie olen tähänkin asti saavuttanu niin ei nekään ole tullu helpolla ehkäpä minun pointti onkin ettei elämässä mikään ole helppoa, joskus se tekee minut vähän surulliseksi mutta jos ei joskus olis surullinen niin ne päivät jolloin on iloinen niin ei nekään tuntuis miltään, elämä on ylä- ja alamäkiä.

-jude-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti