kuvat

kuvat

maanantai 22. tammikuuta 2018

Muutto Joensuuhun

Juu elikkä niinkuin alussa näkyy niin meille tuli sitten muutto Joensuuhun miehen työn mukana, hän sai sieltä abloylta töitä vissiin ihan kokopäiväsen työn vai miten se nyt sanotaan.

Mulla kyllä jännittää aikalailla kun en ole siinä kaupungissa ikinä ennen edes käynyt ja nyt sitten pitää sinne ihan muuttaa. Kai se nyt sellainen ihan ketätahansa jännittäis. Mulla jää sitten kaikki kaverit tänne Rovaniemelle että se on sitten siellä uusien kavereiden etsimistä ja salilla käymistä sun muuta.

Oonhan mie tosi tyytyväinen että se on saanu ylipäätään töitä kun ei se tässä maailmassa näytä enää olevan niin hirveän helppoa ole. Vähän vaan eri homma ku pitää kaikki tavaratki vissiin jättä melkein tänne ainakai mahdollisimman vähän tavaraa näin alussa sinne ottaa ja sitte myöhemmin iskän tuua sinne muita mitä sinne on jääny.

Kaikki minun kontaktitki pitää täältä saada sinne Joensuuhun järjestettyä, että on tässä sitte homaa kerrakseen, mutta onneksi mie saan vielä käyä täällä Roihulassa siihen asti ku muutetaan ettei koko aikaa kuitenkaan mieti sitä yhtä ja samaa hommaa.

-jutta-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti